W(o)ensdag: de fluo-editie.

Een week geleden trok ik met mijn zus richting Luik. Het was een shopuitje en we keken vooral uit naar een bezoekje aan Primark. Ik scoorde verschillende accessoires en wat schoenen en mijn zus vond er wat leuke shirts. Spotgoedkoop is Primark, maar je moet er wel wat zoeken. Toen we na een dik uur graven, graaien en passen alles is onze mand geladen hadden en richting kassa trokken, zag ik daar, op een vergeten schap in een of andere nog meer godvergeten uithoek van de winkel nagellak staan. Er was keuze uit verschillende setjes in verschillende kleuren, maar mijn oog viel op de fluo’s. Enthousiast gooide ik ze in mijn mand. Sinds ik ze heb, schitterden er enkel nog maar fluokleuren op mijn nagels. Lekker zomers en opvallend, ik ben fan. Nu ik de fluonagellak in mijn bezit heb, ben ik eigenlijk een beetje in de ban van fluo’s. In de winkel grijp ik er steevast naar en ik wil alles wat fluo is asap mee naar huis nemen. Mijn fluo-wishlist wordt dan ook met de dag langer!

 1. Armbanden – H&M
 2. Oxfords – Forever21
 3. Clutch – Zara
 4. Ring – River Island
 5. Ketting – Forever21
 6. Sandalen – Zara
 7. Tas – Üterque
 8. Derby’s – Steve Madden
 9. Oorbellen – Asos
 10. Nagellak – China Glaze ‘Splish Splash’
 11. Sjaal – Zara
 12. Armband – Juicy Couture
 13. Shopper – Bloomingdales
 14. Riem – Asos Curve
 15. Ketting – Asos

Lekskes,

Ann-Sophie

One comment

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s