W(o)ensdag: de roze-editie.

Degenen die me goed kennen gaan denken: het moest er eens van komen, een volledige wenslijst met alleen maar roze spullen. Ik ben ‘een roze’, zoals sommige van mijn vrienden het zeggen. Alles wat roos is trekt mijn aandacht: schoenen, kleding, handtassen, juwelen, nagellak, schoolgerief, decoratiemateriaal en zelfs meubels. Vorig jaar herkende mijn studietrajectbegeleider mijn stagemap steevast uit de tientallen die hij kreeg. De mijne was altijd roos. De eerste keer dat ik mijn stagemap moest afgeven was het een toevalligheid dat hij roze was. Mijn roze map was toen de gelukkige gewoon omdat ze de juiste afmetingen had om mijn hele stapel papieren in te vervoeren. De begeleider vond het grappig en maakte een opmerking over mijn fleurige kleurkeuze. Dat was er om vragen, hij daagde me uit. Vanaf toen kreeg hij telkens een roze map op zijn bureau. De man in kwestie is trouwens homo, toch altijd iets speciaals, die homo’s en roze. Verder ben ik gaan overdrijver, ik loop erΒ  niet dag in dag uit als een Barbie bij en heb al evenmin een slaapkamer waar de rondborstige, plastieke blondine jaloers op zou zijn, helemaal niet zelfs. Ik draag wel roze, en ik heb wel roze spullen, maar trop is teveel en teveel is trop.

Maar het is zomer, de zon schijnt en er mag wel wat meer leven, of kleur, in de brouwerij gebracht worden. Daarom verzamelde ik (een deel) van mijn favoriete roze items, want pink is de new black. Zomaar, omdat ik het zeg, vandaag dan toch in elk geval!

 1. Handtas ‘Le Pliage’ – Longchamp
 2. Kleedje – MSMode
 3. Blazer – Dorothy Perkins
 4. Tuniek – MSMode
 5. Ketting – Forever21
 6. Sandalen – H&M
 7. Broek – NewLook Inpsire
 8. Playsuit – Dorothy Perkins
 9. Horloge – Guess
 10. Short – Asos Curve
 11. Short – H&M+
 12. Pumps – Steve Madden voor Brantano
 13. Ketting – River Island

Lekskes,

Ann-Sophie

11 comments

 1. Wel, vandaag geef ik je gelijk, alleen al maar omdat ik bij het voorbijlopen aan de H&M een fushia-shortje naar mij zag lonken πŸ˜‰

  Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s