Oranje boven!

De voorbije matchen verliepen bij Oranje niet van een leien dakje. Morgen spelen ze de match van de laatste kans, ze kunnen alle steun dus wel gebruiken. Als gehuurde Oranje-supporter draag ook ik mijn steentje bij aan de oranjegekte. België is niet echt oranjegek, dus helemaal in oranje gehuld over straat lopen, gaat er een beetje over, maar mijn nagels kregen alvast een oranje jasje aangemeten. Ik ging dus aan de rommel in mijn collectie nagellak, op zoek naar oranje.De twee schatjes die ik koos, Coral en Coral Rose, beiden lakjes van mijn geliefde H&M, zijn beide mooie oranjetinten. Meer oranje in elk geval dan dat de naam van het lakje doet vermoeden. Coral, de lichtste kleur van de twee, lakt vlot, maar je hebt echt wel twee laagjes nodig voor een goede dekking. Het borsteltje is ook wat aan de kleine kant, maar het lukt. Het eindresultaat is een mooi egaal gedroogde kleur die lichtjes blinkt. Coral Rose, de donkerste kleur, lakt ook zeer vlot. Deze nagellak dekt heel goed, een laagje geeft al een perfecte dekking. Ik lakte er toch maar twee, volgens de regels van de kunst en voor de zekerheid. Het borsteltje van Coral Rose is iets dikker en lakt gemakkelijker. Ook blinkt hij iets harder als zijn lichtere collega. Nu zit de lak er nog maar net op, maar ik weet uit ervaring, want heb de kleuren al eerder gedragen, dat de nagellak niet zo heel snel chipt. Na een dag of drie vertonen zich de eerste, minuscule mankementjes.

Morgen, als het Nederlandse elftal de groene grasmat betreedt, zal ik zwaaien met die handen en de oranjevibes richting Polen en Oekraïne sturen. Oranje boven!

Lekskes,

Ann-Sophie

8 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s