Let’s do the flipflop!

Havaianas, het Braziliaanse merk met de wereldberoemde, zeer comfortabele en super kleurrijke flipflops, en Missoni, een designermerk van Italiaanse komaf bekend voor zijn prachtige knitwear prints, slaan deze zomer opnieuw de handen in elkaar voor een mini-collectie. Een vlotte (en betaalbare, jeej) collectie van die ons een leuke mix brengt tussen de prachtige Italiaanse mode en de Braziliaanse no-nonsense stijl van Havaianas.

De door ons allen gekende flip-flops zullen allemaal voorzien worden van een typische Missoni-print. De zig-zagprint van Missoni herken je natuurlijk uit de duizend. Ze worden gemaakt van een recycleerbaar materiaal maar ze zien er toch heel erg modieus uit. Drie vliegen in een klas dus: ecologisch verantwoord, hypermodieus en betaalbare designermode. Ik word er helemaal happy van! De slippers worden vanaf midden mei verkocht. Ze kosten 55 euro, inclusief een speciale verpakking, namelijk een gebreid tasje van Missoni met de, door mij toch, zeer gegeerde zig-zagprint. Ik. wil. ze. hebben.

Lekskes,

Ann-Sophie

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s