Jammie Jewels!

Pinteresting! Sinds kort bezit Mynameisblonde ook enkele boards op Pinterest. Eerst zag ik er eerlijk gezegd het nut niet van in, maar omdat ik een slaaf van het internet ben, maakte ik toch maar een account. En ik moet toegeven, ik geraak stilaan verslaafd. Niet dat mijn boards al bomvol staan, maar ze geraken met de dag, neen, eigenlijk met het uur, meer gevuld. Wat ik verder nog (p)interesting vind is dat Pinterest het de voyeur in mezelf wel erg gemakkelijk maakt. Facebook en Twitter houden me op de hoogte van het gaan en staan en het reilen en zeilen van personen, Pinterest voegt daar nog eens aan toe dat ik nu ieders persoonlijke smaak ken. Je kan op jan en alleman zijn board spotten wat die persoon graag eet en drinkt, welke schoenen hij of zij absoluut in zijn kast wil hebben, welk interieur hem of haar het meeste ligt. I love it.

     

Bij het pinnen – nieuwe hype is een nieuw werkwoord – stootte ik op geweldig schattige accessoires. Werkelijk echte cutiepies, en dit mag je zelfs letterlijk nemen, lieve lezer. DIVINESweetness by Ciara bestaat uit juwelen met de, om het op z’n Astrids te zeggen, meest prutserige figuurtjes. (Normaal hou ik niet van verkleinwoorden, maar, geef toe, deze juwelen vragen om verkleinwoorden.) Mini-macarons, kleine fruittaartjes, petieterige American cookies en ander minuscuul lekkers op ringen, armbanden, kettingen en oorbellen doen me werkelijk watertanden. Al dat lekkers niets voor jou? DIVINESweetness heeft ook nog sneeuwbalringen, het soort sneeuwbal waar je mee moet schudden om het te laten sneeuwen, met kleine dieren, monumenten en andere hebbedingen.  Super tof om cadeau te geven, nog toffer om ze zelf in je bezit te hebben. En goed nieuws voor de portemonee, niet alleen de juwelen zijn sweet, ook het prijskaartje is supersweet.

     

Deze DIVINESweetness schatjes kan je bestellen op Etsy.

Lekskes,

Ann-Sophie

4 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s