One shoe can change your life- Cinderella

One shoe can change your life- Cinderella

De shoelovers onder jullie weten het vast al, maar toch wil ik het goede nieuws met jullie delen. Louboutin, dat exclussieve merk met de superbekende rode zolen, opent een Europese webshop. Vanaf vandaag kan uw favoriete paar Louboutin’s aan huis geleverd worden. Ik zal alvast beginnen sparen, want ooit komt de dag dat zulke schatjes op mijn schoenenrek staan te pronken.

http://eu.christianlouboutin.com/

Lekskes,

Ann-Sophie

5 gedachtes over “One shoe can change your life- Cinderella

  1. Bij mij staan ze ook heel erg hoog op het verlanglijstje. Maar het zijn kastenplakkers en verschrikkelijk duur. 😦
   Dat de site niet naar behoren werkt is een geruststelling vind ik, dan kan ik het nog op de site steken, en niet op mijn beperkte studentenbudget 😉

   Like

    1. Ja, zoiets maak ik mezelf ook wijs. Een schoen voor het leven, praat alles goed. Helaas heb ik mijn oog laten vallen op een speciaal gevalleke onder de Louboutins. Dat maakt ze nog wat duurder. Maar dromen mag! 🙂

     Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s