Jean Paul Light

Een verslaafde, dat ben ik. Aan wat, vraag je je nu hoogstwaarschijnlijk af, lieve lezer. Het antwoord op die prangende vraag is Cola Light. Neen, fout. Coca Cola Light. Ik ben een echte junkie, en enkel het ‘echte spul’ vind ik goed genoeg. Het eerste wat ik doe als ik opsta, na het tandenpoetsen en het dagelijkse kattenwasje, is een groot glas van dat godendrankje inschenken en uitdrinken. Meestal in een teug, op een mindere dag in twee.

Coco Cola Light is echt mijn vriend, of vriendin, want de Coca Cola Company promoot het als een vrouwendrankje. Mijn steun en toeverlaat, mijn lichtpuntje op donkere momenten. Mijn blokpartner tijdens de blok, mijn BOB-partner op non-alocholische avonden, mijn verkoeling op zomerse dagen. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Het is je nu wel duidelijk, lieve lezer, ik ben een rasechte junkie. Verslaafd, fan in hart en nieren.

Regelmatig gaat Coca Cola in zee met ontwerpers, designers of een ander type kunstenaar. Dit jaar was Jean Paul Gaultier de man met het plan voor een Cola Light flesje. Het overheerlijke, bruine drankje gecombineerd met a touch of desing, dat is helemaal my cup of tea (of beter gezegd, my cup op cola). De flesjes zien er prachtig uit en ik moet en zal ze hebben. 16 juni 2012 kan je ze gratis scoren bij Inno, de datum is al aangeduid in mijn agenda. Aftellen maar!

AfbeeldingLekskes,

Ann-Sophie

3 comments

  1. Ik hou eigenlijk niet zo van Cola. De gewone ja, maar de light en zero versie drink ik liever niet. Ik vind de nasmaak echt niet lekker. Maar ik drink zelden frisdrank. Als ik dan al iets drink is het meestal Gini, Schweppes of Canada Dry.

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s