Titanic-koorts

De Titanic. Je kan geen krant, boekske of website meer openen of je leest er iets van. Ook als je de on-knop van je televisie of radio indrukt, komt een hele informatiestroom rond de Titanic je oren en ogen tegemoet. Gisterenavond was de film, de originele, die met de piepjonge en ongelooflijk knappe Leo, op televisie. Ik was op post, ik zat in mijn zetel, onder mijn dekentje. Vele jaren zijn verstreken sinds de release en ik heb de film al tal van keren gezien, maar ik blij fan. Ondanks dat het zinken van het schip pure horror is, is en blijft het toch een verdomd schoon liefdesverhaal. Op de gepaste momenten pink ik dan ook nog steeds een traantje weg. de film in 3D zal ik dus zeker ook gaan kijken. Jij ook, lieve lezer?

Naast het mooie liefdesverhaal zijn ook de kleren geweldig. De zwierige lange jurken, de kanten blouses en de fluwelen mantels van de upperclass zijn mooi om te zien.Ik vroeg me dan ook af wat ik, de dag van vandaag zou dragen moest ik de kans krijgen te vertoeven op zo’n luxeschip. De marine-mode van dit seizoen leent zich hier uitstekend toe. Omdat het vandaag toch maar een regenachtige, druilerige en sombere dag was kroop ik achter mijn computer en ontdekte http://www.polyvore.com. Hieronder zie je het resultaat.
Lekskes,

Ann-Sophie

4 comments

  1. Ik heb de heel hype gemist daar ik geen krant gelezen heb, niet naar de radio luister en blijkbaar ook alle tv reclame gemist heb. Ik heb de film vroeger genoeg gezien…. Ik moet hem niet nog eens bekijken 😉

    Like

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s