Astriddag!

Enkele weken geleden was ik euforisch, ik had ergens horen vliegen dat die vrijdag Astrid in wonderland terug op de buis zou zijn. Niets was echter minder waar, in mijn euforie had ik de boodschap duidelijk niet goed begrepen. Ik moest nog even wachten. Maar vandaag is het eindelijk zo ver! D-day. Ik heb er naar uitgekeken. Astrid Bryan is back. Ik heb ze wel gemist, ons Astridje. Ze was, samen met den John en hottie Lau, mijn ultieme vrijdagavond ontspanning. Mijn dekentje ligt klaar, en het plekje in de zetel is al gereserveerd. Mijn zus, het mamaatje en ik zijn helemaal klaar voor een avondje vol lachen en plezier, fun en vertier en toch ook wel een kleine portie gezonde jaloezie. Jihaa!

Lekskes,

Ann-Sophie (die zich graag in wonderland waant)

2 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s