And all that I can see is just a yellow lemon-tree…

[H&M nailpolish – Lemon Tree – €3.95]

Al sinds vorig jaar stond mooie, gele nagellak bovenaan mijn nagellak-must-have-lijstje! De ‘Need Sunglasses?’ naggellak van OPI moest en zou mijn collectie vervoegen. Ik heb er lang naar gezocht, en steevast was hij uitverkocht. Ik kocht dan maar een andere gele, maar die was toch niet wat het zijn moest.Gisteren kwam mijn zus thuis van een tripje naar Praag. Souvenirs is bij ons thuis niet direct de gewoonte, maar ze had aan mij gedacht. Ze had iets bij voor mij. Ze opende haar koffer, en wat haalde ze eruit? Prachtige, gele nagellak. Het is niet ‘Need Sunglasses?’van OPI, wel ‘Lemon Tree’ van H&M. Het geel is helemaal wat het zijn moet, lakken doet hij vlot en hij is ook nog eens poeslief voor je portemonnee. Voor mij zit het geluk vandaag in een klein flesje gele nagellak.

Die naam van de nagellak zorgt ervoor dat ik al twee dagen met het hitje van Fools Garden in mijn hoofd zit. Eentje uit de oude doos, maar biedt instant vrolijkheid en, geef toe, het is en blijft een geweldige meezinger!

4 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s