Shoes. Shoes. Shoes. Oh my God. Shoes.

Een nieuw seizoen is in aantocht, de lente ligt al op de loer. De lente is mijn favoriete seizoen. Buiten komen en begroet worden door vogels die er lustig op los fluiten, bomen die met de dag groener worden en ook de dagen worden terug langer en langer. Verder brengt de lente ook altijd een nieuw terrasjesseizoen met zich mee. Heerlijk genieten van een frisse pint of een lekker wit wijntje op een terrasje, terwijl de eerste zonnestralen je rug opwarmen en je energie met hopen geven.

Maar een nieuw seizoen staat voor mij vooral gelijk aan nieuwe kleren. Ik hou ervan nu, nu het eigenlijk nog te koud, te bar en te nat is, in mijn eentje de winkels af te schuimen. Ik hou ervan te ontdekken wat er dit seizoen in de rekken ligt, om te zien hoe de ketens de extreme catwalktrends dit jaar vertaald hebben naar draagbare kledingstukken. Welke prints zijn dit seizoen in? Welke kleuren zijn alomtegenwoordig in de winkels? Grote of kleine tassen? Hoge of lage hakken? Subtiele of opvallende accessoires? Natuurleder of lakleder? Ik ga op zoektocht, ik kijk en vergelijk. Ik bedenk wat mijn kleerkast en schoenkast me al te bieden heeft, en welke musthaves of it-items mijn persoonlijke collectie zeker nog moeten vervoegen.

Deze schoenen spotte ik alvast bij Zara. De witte enkellaarsjes zouden prachtig staan onder mij nieuwe jeans op een regenachtige dag. Elke outfit krijgt wat meer cachet gecombineerd met de spiegelachtige zilveren veterschoenen of de gouden geperforeerde ballerina’s. De bikerboots met studs waren liefde op het eerste gezicht, en ook de andere paren zijn meer dan welkom in mijn schoenkast. Stuk voor stuk pareltjes dus en uiteraard kan ik niet kiezen. De Imelda Marcos in mij wil ze allemaal.  Ik zal alvast wat harder en meer beginnen werken en hopen op een goede sponsor of een milde weldoener.

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s