I’ve got the music in me…

Een man en één microfoon, meer was er niet nodig voor deze cover van The Simpsons theme. Gewledig vind ik het. Toen de muzikale talenten uitgedeeld werden stond ik, jammer genoeg, niet op de eerste rij. Ik stond eerder ergens helemaal vanachter in het rijtje. Zingen, ik doe het doodgraag, maar mijn medemens hoort het niet graag. Sterker nog, de oren van mijn naasten ondergaan een wreed lot bij het horen van mijn onzuivere noten en klanken. Mijn kattengejank is werkelijk adembenemend, helaas niet in de positieve zin van het woord. Gitaar spelen, van hetzelfde laken een broek. Ik wou dat ik het kon, maar op een of andere manier slaag ik er nog niet eens in mijn vingers op de juiste snaren te zetten. Mijn akkoorden klinken dus in de verste verte niet zoals ze zouden moeten klinken. Als ik dus kon of mocht kiezen, zou ik graag wat meer muziek in mijn genen hebben. Maar er valt niets te kiezen, dus een muzikaal talent zal ik nagenoeg nooit worden. Ik hou me dan maar zoet met het luisteren naar de wel muzikaal getalenteerden op deze planeet en met af en toe te dromen dat ik wel hemels kan zingen. Dat ik, Ann-Sophie, de voice van Vlaanderen ben. Achja, dromen mag weleens!

 

2 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s