Anso in wonderland!

Vrijdag = Astrid-dag! Elke week opnieuw kijk ik er naar uit. Vrijdagavond, moe van een drukke week met een klein beetje te veel feestjes en een klein beetje te weinig slaap, is het tijd voor ontspanning. Gewoon, op’t gemakske in de zetel liggen met een dekentje en tv kijken. Chillen met die billen en om 20u45 zit ik klaar voor mijn wekelijkse portie Astrid in Wonderland.

Ik vind het een fantastische madame, ons Astrid. Hoog yeah-yeah-yeah gehalte en veel doldwaze en maffe quotes. Denk maar aan de ‘pimped out, chromed out military Quentin Tarantino Kill Bill-mobiel‘. Eerst praten, dan denken. Ook het taalgebruik van Astrid is bangelijk. Antwengels gecombineerd met haar gekke bekken en rollende ogen, zijn een plezier om naar te kijken. Ik moet toegeven, ik ben een beetje jaloers op haar. Het is een schone madame, haar dressing is groter dan de gemiddelde balzaal, ze heeft echt meer schoenen dan Imelda Marcos en ze heeft een kast vol handtassen waar ik een moord voor zou plegen. Daar komt bij dat ze een knappe en steenrijke husbandy heeft, in een kast van een villa woont en alleen maar dingen doet die ze echt leuk vindt. Geef toe, wie wil dat niet?

Over Astrid en haar den John kun je veel zeggen, maar de twee zien elkaar echt graag. Getuige de karrenvracht koosnaampjes die ze voor elkaar hebben. Husbandy, bowling ball head, brain, donut, darling en som maar op. Ze ziet haar gekletskopte beau echt graag en voor hem en zijn bitties zorgen maakt haar gelukkig. Ik ben elke week trouw op post voor mijn portie Astrid, maar deze aflevering staat met stip op één. Reizen in stijl, naakt zonnen, feesten en kateren met the rich and the famous. In een goede aflevering van Astrid in Wonderland zit ook altijd een stukje over haar broer. De Lau, het prototype van de LA bachelor. Kois vangen met de Lau stond vandaag op het programma. Ik wil ook naar Saint-Tropez, ik wil ook naar de White Party met een prachtig wit kleed van minimum duizend euro, ik wil ook poseren op een witte, blinkende, peperdure Porshe en ik wil ook veel te veel champagne drinken. Ik wil zelfs een Koi.

Astrid in Wonderland opent de deuren naar de kleerkast van Astrid, het zwembad van den John en de slaapkamer van Astrids broer, de Lau. Oppervlakkig, hoor ik je denken. En gelijk heb je! Maar zo af en toe, op een vrijdagavond, mag dat wel eens. Het is ongetwijfeld een amazing inkijkje in haar leven als modeblogster, housewife tussen de palmbomen, en verliefde sidekick van haar man John, die bedrijven in moeilijkheden herstructureert.Dan kijk ik, lach ik, gier ik, droom ik even weg en waan me Anso in Wonderland!

Een van mijn favoriete fragmenten:

3 comments

Wat jij mij wil zeggen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s